SMARTHUS

ONESTI HOMEGATE

Med Onesti Homegate i hjemmet ditt får du en fullverdig boligalarm og smarthusløsning. Systemet er skalerbart og begynner som et helt enkelt brannvarslingssystem men kan utvides til å inkludere alt fra innbrudd til komplett styring av hele boligen. Systemet har løsninger for å kontrollere strøm, vann, varme osv.

Man kan også inkludere velferdskomponenter for å sikre at eldre kan bo hjemme lengst mulig, og alikevel være godt ivaretatt av systemer som sikrer tilgang for helsepersonell og leveranser, samt trygghet og panikkalarmer. 

5a5476c6e8186_5a0a4c1445d23homegatetradl

SMART

Norskutviklet teknologi

Gjør hjemmelivet enklere med bruk av automatiserte prosesser som hjelper og forenkler de dagligdagse gjøremålene.

5a0a4ab65cc40_professionalsec.png

TILKOBLET

FG-GODKJENT ALARMSTASJON

Brann - Innbrudd - Vann - Elektronikk

Dette er alle faremomenter i boligen som kan monitoreres og hendelser aksjoneres mot av deg eller våre vektere

Skjermbilde 2018-08-06 kl. 10.46.34.png

ENKEL

IOT-READY

Legg til komponenter fra flere leverandører med ett enkelt tastetrykk og lag regler for hvordan de skal fungerer sammen.

-Onesti Homegate er norskutviklet og gir deg en Gateway med mulighet for oppkobling mot alarmstasjon og er markedets eneste med backupløsninger som sikrer kontinuerlig drift selv om strøm eller internett skulle falle bort. Med innebygget GSM-modul og backup-batteri vil du alltid ha kontakt og kontroll med boligen din uansett hvor du er i verden-

Simen Holmedal Tvedt - Daglig Leder

2018 Talos AS - 921 026 021 MVA

safe4_logo_servicepartner.png