Smarte Kamerasystemer


Vi skreddersyr kamerasystemer for alle, enten du vil ha ett enkelt kamera til å ovevåke ett lite område eller større installasjoner med flere hundre kameraer så kan vi hjelpe deg.

Med kamerasystem fra oss så kan du være trygg på at du får den beste løsningen for din bedrift. Vi kan levere alle kjente merkevarer innenfor kameraovervåkning.

Talos AS leverer også smarte løsninger med automatiske funksjoner for videoovervåkning, som f.eks persontelling, integrasjon mot alarmsystem, bilskilt gjenkjenning parkeringssystemer m.m

Med 4K oppløsning og smart H.265+ teknologi som løser problemene med båndbredde er våre kameraer perfekt egnet til de fleste jobber.

SYLSKARPE BILDER

Bredt produktspektrer for de krevende jobbene. Alt fra eksplosjonssikre til rustfrie korrosjonsbestandige kamera og smarte lagringsløsninger

Bredt

produktspekter

Smarte analyseverktøy for effektiv overvåkning og funksjoner som persontelling, fjerning av gjenstander, inntrengning m.m

Videoanalyse

For dårlige bilder på ditt gamle analoge kamerasystem? Vi oppgraderer deg til full HD kvalitet uten kostnaden med å trekke nye kabler til en veldig gunstig pris.

Turbo HD - 4K over

Analoge kabler

FREMTIDENS LØSNINGER IDAG

Med Talos AS kan du være trygg på at vi jobber for å finne de beste sikkerhetsløsninger markedet kan tilby for deg. Vi leverer flere forskjellige systemer fra flere produsenter slik at våre løsninger alltid gir det ønskede resultat.

Talos AS - Komplette sikkerhetsleveranser

2018 Talos AS - 921 026 021 MVA

safe4_logo_servicepartner.png