ELEKTRONISKE DØRLÅSER

Alle produkter på denne siden kan kontrolleres via Onesti Homegate - Onesti App

Yale Doorman

Yale

Homegate har støtte for Yale Doorman sin kodelås og vil la deg styre tilgangen til boligen fra Onesti App eller fra alarmstasjon for å gi tilgang for Nødetater ved hendelser. Man kan gi egne koder til brukere for å se hvem som kommer hjem i appen, det kan også brukes nøkkelbrikker for enkel tilgang for eksempel for barna. Man kan også skru på/av innbruddsalarm ved bruk av kodelåsen.

Easy Access

EasyAccess

Homegate har støtte for Easy Access sin kodelås og vil la deg styre tilgangen til boligen fra Onesti App eller fra alarmstasjon for å gi tilgang for Nødetater ved hendelser. Man kan gi egne koder til brukere for å se hvem som kommer hjem i appen, det kan også brukes nøkkelbrikker for enkel tilgang for eksempel for barna. Man kan også skru på/av innbruddsalarm ved bruk av kodelåsen. NB! For tilkobling til Onesti Homegate må Easy Access kjøpes gjennom Talos Sikkerhet AS

Danalock V3

Danalock

Markedets mest solide smartlås som monteres enkelt på innsiden av døren og drives av 4 stk. CR123 A Lithium batteri som holder i ca. 1 år (Støtte for denne låsen vil snart være klar på Onesti Homegate)

Danapad

Danalock

Kodepanel for Danalock V3

Onesti Homegate - Brann og Innbruddsalarm

Kombinert med vektertjenester fra Talos AS kan du være trygg på at det alltid er noen som responderer dersom uhellet først er ute.

2018 Talos AS - 921 026 021 MVA

safe4_logo_servicepartner.png