ADGANGSKONTROLL

 

Med anerkjente produkter og moderne løsninger kan vi tilby adgangskontrollsystemer som gir deg full kontroll fra eget kontrollsenter eller fra smarttelefon og nettbrett.  Med våre systemer kan vi tilby deg full kontroll på flere lokasjoner fra ett sentralt sted slik at om du har en stor bygningsmasse så kan du overvåke og administrere alt fra ønsket sted. Med integrasjon med kamerasystem i tillegg får du også visuell verifikasjon og kan gi tilgang til f.eks håndverkere eller lignende.

Våre systemer

Vi leverer for det meste systemer fra Vanderbilt og HIKVISION men kan også ved forespørsel levere alle kjente adgangskontrollsystemer

Teknologi

Enten du ønsker systemer som benytter ansiktsgjenkjenning, fingeravtrykk, adgangskort, kode eller flere samtidig har vi systemet for deg

Komplette løsninger

Adgang med skiltgjenkjenning og integrasjon med videoovervåkning. Kontakt oss idag og vi hjelper deg å finne den beste løsningen.

FREMTIDENS LØSNINGER IDAG

Med Talos AS kan du være trygg på at vi jobber for å finne de beste sikkerhetsløsninger markedet kan tilby for deg. Vi leverer flere forskjellige systemer fra flere produsenter slik at våre løsninger alltid gir det ønskede resultat.

Talos AS - Komplette sikkerhetsløsninger

2018 Talos AS - 921 026 021 MVA

safe4_logo_servicepartner.png